Jul...

Jaha, då var det snart dags att sätta sig på båten och åka över till fasta landet igen. Har haft en riktigt bra vecka på ön, men nu räcker det.
Trotts min korta tid här (Ons-Tis) så känns det som att jag har hunnit en hel del. Jag har firat jul med hela familjen och deras barn, förälskat mig i X-Box "Kinect", varit en sista gång på Effes innan de stänger för alltid, hunnit med en pokerturnering med syrran, hennes kille och deras kompisar (vann dock inte ett smack), spelat sälskapsspel med familjen och avslutat med en helt fantastisk kalkonmiddag hemma hos mamma. Nu återstår bara några timmar av att ligga still på soffan framför tvn och äta resterna från gårdagens fågel innan jag, några kilon  tyngre, åker hem till min underbara lya med kombo för att börja förbereda en vad jag hoppas riktigt lyckad nyårsfest. Sen tog året slut, och så var det med det.
I hemlighet ser jag fram emot att skolan ska börja, och att allt som hör till vardagen ska rulla igång.
Så om vi inte ses innan dess önskar jag er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Mycket nu...

Allt på en gång. Eller ja, det känns så, fast det stämmer nog inte. Allt händer en sak i taget, egentligen.

För det första så har min baksmälla efter tyskans besök äntligen gått över. Jag kan meddela att vi hade fyra riktigt bra fest-kvällar och tre ganska lugna dagar. Konstigt nog finns det fortfarande alkohol kvar, och den har magasinerats för nu ska det vara nycktert fram till jul. Tror min kropp behöver lite vila :)

Vinter på SkogskyrkogårdenVinter på SkogskyrkogårdenVinter på SkogskyrkogårdenVinter på Skogskyrkogården

För det andra så lyckades jag nästan skära av mig en fingertopp i måndags. Diskade ett vinglas som var köpt på Ikea, och det gick sönder i handen på mig. Det var länge sedan jag såg så mycket blod, och allvarligt talat så fick jag lite panik. Virrade runt i lägenheten ett tag innan jag fick kolla på läget och hittade plåster och så vidare...

För det tredje så har vi i skolan prov nu i veckan. Jag gjorde 1/3 igår (och blev godkänd) och ska göra resterande 2/3 idag. Tror inte det blir några problem. Jag menar, proven går ut på att avläsa och producera teckenspråk, och om man inte klarar det efter 1,5 år i skolan så kanske man inte ska gå kvar. Vilket jag ska. Alltså kan jag avläsa och producera teckenspråk :) Logiskt?

Så. Det var en liten sammanfattning över vad som händer just nu. Tills nästa gång, lev väl!


Det vankas fest...

nu är det dags. Idag får jag tyskt besök, och det betyder Absolut Vodka, Grind Core och hemska baksmällor :) Det ska bunkras upp med groggvirke, öl, MASSA gott att äta och självklart ett gäng bakfyllefilmer. Har väntat länge på denna dag, och nu är den här. Om några timmar möter jag en tysk på t-centralen och sedan bär det av. In i dimman, och inte ut förrens på söndag. Då ska jag se till att vara sliten och lita av grov serotoninbrist. Ska försöka komma ihåg att ta bilder så att jag kan visa hur kul vi hade nästa gång jag skriver här.

 

Så, skepp o hoj och en flaska rom! C ya!


RSS 2.0