Nästan frisk

Ok. Efter att ha varit vaken i snart en timma kan jag konstatera att gårdagens hus-kur hade önskad effekt. För de som inte vet det var jag hemma från skolan igår med ont i halsen och förmodad feber (har ingen termometer så jag kunde inte kolla). Det var en otroligt tråkig dag som spenderades i sängen. Som tur är kan jag kolla på TV i alla fall så jag hade något att göra. Men poängen med gårdagen är att jag fick trycka i mig min vitamin/vitlökbomb. Den brukar fungera, och gjorde så även nu :)

Idag blir det alltså åter skola. Hoppas att jag inte missade allt för mycket igår och att det blir en lugn dag idag. Fast det beror väl på om min lärare VABar idag eller inte. Om han gör det så vet man aldrig vad som händer, om han inte gör det så vet jag vad som händer, och då önskar jag att jag hade läst lite mer i boken "Samhällsguiden" än vad jag har gjort då vi ska gå igenom den idag :(

För övrigt ser jag fram emot en helg som börjar med TV-spel, fortsätter med vindrickande och slutar med... Ja, jag vet inte hur den ska sluta. Men vem vet det?


Tung dag...

Jaha, då sitter man i skolan och vet inte riktigt vad man ska göra. Tidigare idag har jag framfört min kanske sämsta redovisning någonsin. Behövde inte ens analysera hela filmen med läraren innan hon sa att det räcker så. Fick några tips på vad jag kan tänka på och förbättra, men det var inget som jag inte redan visste.

Känner mig otroligt tung idag. Kanske inte är så konstigt. Jag tror att min kropp är lite sur på mig då jag inte har rökt på över en vecka. Flimmerhåren håller på att växa ut och kroppen reagerar genom att tro att jag är förkyld. Känner mig faktiskt lite febrig, och har inte lust med något alls. Tyvärr så ska jag även jobba i eftermiddag. Antar att det bara är att bita ihop tills jag kommer hem.

En annan orsak till att min kropp är lite tjurig kan vara bandymatchen mot lärarna igår. Jag tog i för kung och fosterland (vilket jag inte var ensam om) och vi vann. Så nu måste de bjuda oss elever på tårta :)

Hoppas att jag mår bättre redan imorgon, och om inte så MÅSTE jag må bättre till helgen så att jag inte behöver ställa in några planer.

Så, till alla som inte mår som jag just nu, jag tycker INTE om er idag!


Nytt år!

Jaha, då var det 2011 då. Första söndagen i år, och den känns som de flesta andra söndagar. Tiden kryper på, och långsamt rinner baksmällan från fredagens fest bort. Diskar, städar och fixar iordning lägenheten så att den ska se ut som den brukar. Fast idag har ju faktiskt knäskrubbat golvet med grönsåpa, så lite renare än vanligt är det. Ikväll ska det tvättas kläder (fast jag får nog inte så mycket tvättat, Henke behöver tvätta mer än mig, så hon får det).

Nyårsfesten blev lyckad. Det kom ganska mycket folk, de flesta verkade ha kul och alla ingredienser för en fest fanns där. Någon spydde, någon spillde, någon blev arg och någon däckade. Festen höll på till tidig morgon och nästan hela nyårsdagen försvann pga. sömn. Det var första gången jag har fest på nyår, och till alla som var här och vill hit igen nästa nyår kan jag säga, GLÖM DET! Tänker aldrig mer ha "fest" här. "Varför?" Därför! "Men "därför" är inget svar." Jo, i min lilla värld är det det!

God fortsättning, och jag hoppas det löser sig, oavsett vad det är.

 


RSS 2.0