Skolavslutning

Då var det över. Skolan är slut! Det var en ganska "vanlig" avslutning med lite spex, lite tal och några tårar. Fyrornas avslutningsfilm var klart bäst av allt. Jag ser fram emot ett sabbatsår eller två och att få återvända till arbetslivet och en riktig lön istället för CSN. Självklart känns det lite tråkigt att inte gå i min gamla klass, men något säger mig att vi kommer ses och åter svinga bägare mer än en gång.

 

Sitter hemma och vilar upp mig inför kvällens festande. Förhoppningsvis dyker snart Elsa upp med några öl och lite vin som ska kylas och senare konsumeras i lagom takt. Och vem vet, kanske jag möter på några bekanta ansikten från skolan redan ikväll? Alltid lika trevligt.

 

Så, till alla er som läser detta, ha en riktigt glad påsk(?)

 

/Håkis


Årets första...

strandhäng!

 

Idag har jag och Elsa varit på playa de la Farsta (Farstaviken) och verkligen haft en toppendag. Vi hade en lite smygpremiär i förgår men idag var den riktiga premiären. Hur menar du då? undrar du som läser. Jo, jag räknar inte ett strandbesök som ett strandbesök om jag inte badar, och det gjorde jag inte i förrgår. Men idag så! Kändes lite konstigt eftersom jag inte brukar ta mitt första dopp förrens i typ slutet av juli. Men nu är det gjort, och det var skönt. Hela 19 grader i vattnet. Fick även avnjuta Elsas hemlagade rabarberpaj med vaniljglass. Mums! Och så har man fått lite färg också.

Men min toppendag avslutas lite tråkigt. Kom nyss hem efter att ha vinkat bye bye till mein engel som ska jobba i Falun till fredag. Bra med lite distans säger några. Nyttigt att vara ifrån varandra, säger andra. Tråååååkigt, säger jag! Men som sagt, hon är tillbaka på fredag, och då är det skolavslutningar och fester och en massa saker. Ser jag fram emot.

 

Nu önskar jag alla en varm och skön vecka (fast jag tror det ska regna).

 

/Håkis


RSS 2.0